Szakítás feldolgozása Online konzultáció Önismeret fejlesztése Kapcsolatfelvétel Főoldal Mental Life Care Facebook

Kékes Szaffi
mentálhigiéné

Szakítás feldolgozása

A szakítás egy nagyon nehéz és fájdalmas élethelyzet, az emberi élet egyik legnagyobb krízise.

Nem kell egyedül végig csinálnod!

Hogyan segítek?

1. Érzelmek feldolgozása: Segítek az érzelmek feldolgozásában és érvényesítésében, egészséges és megfelelő megküzdési stratégiák megtalálásában, amelyek segítségével sikeresen lehet megbirkózni a szakítást övező érzelmekkel.

2. Elszakadás a gondolatoktól: Segítek elsajátítani különféle módszereket, melyekkel meg lehet szabadulni a negatív gondolatoktól.

3. Elfogadás, elengedés: Segítek megbékélni azzal, hogy a kapcsolat véget ért és felkészülni egy jövőbeli kapcsolatra.

4. Cél, jövőkép: 2.0-s verzióján dolgozuk. Segítek egy új, minőségi élet kialakításában.

Ha úgy érzed, hogy a szakítás kihatással van a mindennapi működésedre, és nem engedi, hogy a napi tevékenységekre összpontosíts, ha elzárkózol másoktól, és nem tudod abbahagyni a múltbeli kapcsolat romantikázását, rágódsz, érdemes elgondolkodnod azon, hogy mentálhigiénés szakemberektől kér segítséget. A tanácsadás lehetőséget ad arra, hogy tovább lépj és visszatérj a mindennapi életbe.

Fordulj hozzám bizalommal, hogy segíthessek a
gyógyulásban, növekedésben és a gyarapodásban.

Kapcsolatfelvétel


Konzultáció ára:
10.000 Ft / 50 perc

Az első 30 perces beszélgetés INGYENES

Segítség szakítás után

Normális, hogy szomorúnak érzed magad egy kapcsolat felbomlását követően, és időbe telhet, míg túllépsz a kapcsolat elvesztésén.

Lehet, hogy úgy érzed, hogy a világod teljesen felfordult, és a dolgok soha többé nem lesznek jók. Érzelmeinek ereje elsöprő lehet. Nagyon szomorú vagy és lehangolt, kevesebb motivációd és energiája van.

Szakítás feldolgozása mentálhigiénés szakember segítségével

Amikor egy fontos kapcsolat véget ér fájdalmas érzelmeket és veszteséget élünk át a szeretett személy elvesztése és a mindennapi életmódunkban bekövetkezett jelentős változások miatt. Ez egy nagyon nehéz élethelyzet, nem könnyű túllépni egy szakításon.

A barátok és a családtagok támogatása segíthet átvészelni a szakítást és továbblépni, néha azonban a szeretteink támogatása nem elég.

A szakember segíthet megbirkózni az elsöprő érzelmekkel és alkalmazkodni az élet új fejezetéhez. A szakítások univerzális kihívást jelentő élmények, amelyek mély érzelmeket ébresztenek fel, és egy komplex gyógyulási és önfelfedezési folyamatot indítanak el.

A szakember célja, hogy segítse a klienst megérteni az átélt negatív érzelmeket, megváltoztatni az irracionális gondolatokat, meghatározni a jövőbeli célokat, és stratégiákat meghatározni e célok eléréséhez.

Míg a barátok és a családtagok nem mindig tudnak semleges perspektívát adni, a mentális szakemberek segítenek a kliensnek abban, hogy megértse, kik ők, mit akarnak az életükben, és hogyan növelhetik önbecsülését szakítás után.

Kapcsolatfelvétel

Segítség szakítás feldolgozásához

Csatlakozz az online önsegítő csoportomhoz!

Ebben a csoportban a tagok megoszthatják érzelmeiket, tapasztalataikat és tanácsokat adhatnak egymásnak a szakítás utáni időszakban.

Csatlakozom

Miért fontos egy támogató közösség szakítás után?

A támogató közösség szakítás után rendkívül fontos lehet, és számos előnye van:

Érzelmi támogatás: Egy támogató közösségben mások megértik a fájdalmat, a veszteséget és a zavarodottságot.

Megosztott tapasztalatok: Mások, akik hasonló helyzetben voltak, tudnak tanácsot adni és megosztani saját tapasztalataikat. Ezek a történetek inspirálóak lehetnek, és segíthetnek abban, hogy ne érezzük magunkat egyedül.

Praktikus tanácsok: A támogató közösség tagjai olyan praktikus tanácsokat adhatnak, amelyek segíthetnek a gyógyulásban. Lehetnek ezek jogi tanácsok, pénzügyi tippek vagy egyszerűen csak praktikus ötletek a mindennapokra.

Új barátok és kapcsolatok: Új barátságok és kapcsolatok alakulhatnak ki, amelyek segíthetnek a magányérzet leküzdésében.

Önfejlesztés és újrakezdés: Mások inspirálhatnak bennünket, hogy új célokat tűzzünk ki és újrakezdjük az életünket.

Összességében egy támogató közösség segíthet abban, hogy ne érezzük magunkat egyedül a szakítás nehéz időszakában, és hozzájárulhat a gyógyuláshoz és az újrakezdéshez.

Csatlakozom

Ingyenes anyagok

Teendők szakítás után

A szakítás feldolgozása időbe telik, de tehetünk is azért, hogy minél hamarabb túljussunk rajtra.

Elolvasom

Öngondoskodás

Csökkenthetjük a negatív érzelmek hatását, amire egy fájdalmas szakítás után különösen nagy szükségünk van.

Elolvasom