Szakítás feldolgozása Online konzultáció Bemutatkozás Kapcsolatfelvétel Főoldal Mental Life Care Facebook

Kékes Szaffi
mentálhigiéné

Szakítás feldolgozása

„A fájdalom elkerülhetetlen, a szenvedés választható.”

A szakítás egy nagyon nehéz és fájdalmas élethelyzet, az emberi élet egyik legnagyobb krízise!

Nem kell egyedül végig csinálnod!

Segítek megbirkózni az elsöprő érzelmeiddel és alkalmazkodni az életed új fejezetéhez. A szakítás utáni konzultációk segítenek, hogy elkezd látni a kiutat a fájdalomból és a nehéz érzelmekből, bár ez most lehetetlennek tűnik.

Kapcsolatfelvétel

Hogyan segítek?

Negatív érzelmek kezelése és feldolgozása:

"Nagyon fáj a szakítás! Minden kilátástalannak tűnik, semmi sem okoz örömet, egyik napról a másikra élek, úgy érzem senki sem tud segíteni és ennek sosem lesz vége..."

Segítek az érzelmeid feldolgozásában és olyan stratégiák elsajátításában, amelyek segítségével sikeresen tudsz megbirkózni a szakítást övező negatív érzelmeiddel.

Elszakadás a gondolatoktól:

"Semmi másra nem tudok gondolni, csak a szakításra és a volt páromra. Folyton azon rágódom, hogy mit kellett volna máshogy csinálnom, mit rontottam el, ki mit modott és mit tett."

Segítek elsajátítani különféle módszereket, melyekkel meg tudsz szabadulni a rágódástól és a negatív gondolataidtól.

Elfogadás, elengedés:

"Nem tudom elfogadni a szakítást. Nem tudom elengedni a volt páromat. El sem tudom képzelni, hogy nélküle éljem tovább az életem, vagy hogy valaha még lehetek nélküle boldog."

Segítek megbékélni azzal, hogy a kapcsolatod véget ért és felkészülni a jövőbeli kapcsolatodra.

✦ Empatikusan, türelemmel, figyelemmel és ítélkezés nélkül meghallgatlak.

✦ Átbeszéljük a kapcsolatod és a szakítás körülményeit.

Cél, jövőkép:

"Magányos vagyok, nagyon sötéten látom a jövőt, minden annyira reménytelen, nem tudom hogyan tovább, soha nem lesz már senkim..."

✦ Segítek, hogy átvedd az irányítást az életed felett.

✦ Segítek, növelni önbecsülésed és önbizalmad.

✦ Gyógyulni.

✦ Haladni előre...

✦ és kialakítani egy új, minőségi életet.

Lehetőséged lesz nem csak a történtek megértésére, a szakítás feldolgozására, hanem a gyógyulás megkezdésére azáltal, hogy újra felfedezed és újra kapcsolatba lépsz önmagaddal. Megismerheted magad, új dolgokat tanulsz magadról, fejlődsz, kialakítasz egy új, harmónikus, boldog és minőségi életet és felkészülsz egy boldogabb párkapcsolat kialakítására.

Fordulj hozzám bizalommal, hogy segíthessek a gyógyulásban, a növekedésben és a gyarapodásban.


Konzultáció ára:
10.000 Ft / 50 perc

Az első 30 perces beszélgetés INGYENES

Kapcsolatfelvétel

Segítség szakítás után

Normális, hogy szomorúnak érzed magad egy kapcsolat felbomlását követően, és időbe telhet, míg túllépsz a kapcsolat elvesztésén.

Lehet, hogy úgy érzed, hogy a világod teljesen felfordult, és a dolgok soha többé nem lesznek jók. Érzelmeinek ereje elsöprő lehet. Nagyon szomorú vagy és lehangolt, kevesebb motivációd és energiája van.

Szakítás feldolgozása mentálhigiénés szakember segítségével

Amikor egy fontos kapcsolat véget ér fájdalmas érzelmeket és veszteséget élünk át a szeretett személy elvesztése és a mindennapi életmódunkban bekövetkezett jelentős változások miatt. Ez egy nagyon nehéz élethelyzet, nem könnyű túllépni egy szakításon.

A barátok és a családtagok támogatása segíthet átvészelni a szakítást és továbblépni, néha azonban a szeretteink támogatása nem elég.

A szakember segíthet megbirkózni az elsöprő érzelmekkel és alkalmazkodni az élet új fejezetéhez. A szakítások univerzális kihívást jelentő élmények, amelyek mély érzelmeket ébresztenek fel, és egy komplex gyógyulási és önfelfedezési folyamatot indítanak el.

A szakember célja, hogy segítse a klienst megérteni az átélt negatív érzelmeket, megváltoztatni az irracionális gondolatokat, meghatározni a jövőbeli célokat, és stratégiákat meghatározni e célok eléréséhez.

Míg a barátok és a családtagok nem mindig tudnak semleges perspektívát adni, a mentális szakemberek segítenek a kliensnek abban, hogy megértse, kik ők, mit akarnak az életükben, és hogyan növelhetik önbecsülését szakítás után.

Kapcsolatfelvétel

Segítség szakítás feldolgozásához

Ingyenes anyagok

Teendők szakítás után

A szakítás feldolgozása időbe telik, de tehetünk is azért, hogy minél hamarabb túljussunk rajtra.

Elolvasom

Öngondoskodás

Csökkenthetjük a negatív érzelmek hatását, amire egy fájdalmas szakítás után különösen nagy szükségünk van.

Elolvasom